S.O.S…’παιδόφιλο’ κεφάλαιο

May 3, 2014

Kάθε επιτυχημένος κεφαλαιοκράτης κρύβει μέσα του έναν ‘αστό’…

Η φάρα των αυτοδημιούργητων Κύπριων ππαραλλίων  ξαναχτυπά. Το όνομα αυτού Κωνσταντίνος Λευκαρίτης, μέλους του Δημοκρατικού Συναγερμού και εκτελεστικός σύμβουλος marketing, της οικογενειακής  εταιρείας Πετρελαιοειδών «Πετρολίνα». Κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών 15 και 14 ετών.

Παιδεραστία συνοδευόμενη από ναρκωτικά υψηλής κλάσης αποτελεί  αγαπημένο χόμπι της υψηλής κοινωνίας, τούτο είναι γνωστό. Μεταξύ κατεργαρέων η ειλικρίνεια ευυπόληπτε πολίτη  γι’αυτό και η έκπληξη του ακούσματος της είδησης ας μην σε συνταράζει. Έκπληξη μάλλον να σου προκαλεί το γεγονός ότι η είδηση φτάνει στα αυτιά τα δικά σου  και ως εκ τούτου αναγκαστικά το όλο θέμα θα ακολουθήσει  την δικαστική οδό. Το γιατί και κάτω από ποιες συνθήκες γίνεται αυτή η αποκάλυψη αποτελεί σίγουρα ‘θέμα’ μιας και τα ίχνη αυτών των αδίστακτων συνήθως είναι καλυμμένα. Φυσικά «εν τζαι αρκεί να ππέσει ο ποντικός μες την φάκκα» που λέμεν. Η υπερβάλλουσα αλαζονεία και αυτοπεποίθηση του κεφαλαιοκράτη οδηγά τον εύκολα στο να εκτεθεί. Να γίνει ρεζίλι. Για εκείνον η υπόληψη του είναι το παν. Όταν αυτή καταρρίπτεται τότε εκείνος ντρέπεται. Όταν η εικόνα του προς τα έξω αμαυρωθεί, όταν βγάλει όνομα που λέμε, όταν η πορεία ζωής του στιγματιστεί από τις αβυσσαλέες ορέξεις του, όταν γίνει ρεζίλι τότε αρχίζει να ζαλίζεται. Να νιώθει αδιαθεσία. Τότε μεταφέρεται εσπευσμένα από τη φυλακή στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Ακολούθως στο αναρρωτήριο. Εκεί τυγχάνει της φροντίδας των καλύτερων γιατρών και δικηγόρων. Η υπεράσπιση του πρέπει να είναι ισχυρή έτσι που να πληρώσει το μικρότερο δυνατό τίμημα. Ένα χρηματικό ποσό που το διαθέτει με το παραπάνω θα το καταβάλει αρκεί να μην βρίσκεται άλλο στον ‘κόσμο των κακών’. Σύντομα και υπο το φώς διακριτικών χειρισμών ο επιχειρηματίας αφήνεται ελεύθερος έτσι που να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του για αναστήλωση της κυπριακής οικονομίας.

Ο κεφαλαιοκράτης, ειδάλλως ο κατέχων τα μέσα παραγωγής είναι αυτός που κατέχει και το προνόμιο στην παντός είδους ικανοποίηση της επιθυμίας του. Είτε άρρωστες είτε υγιής είναι αυτές το ζήτημα είναι ότι μπορεί να τις ικανοποιεί ανα πάσα στιγμή φέρνοντας τις πολύ απλά στα μέτρα  και τα σταθμά του . Τις αγοράζει άρα τις απολαμβάνει.  Έχει απεριόριστη πρόσβαση στις υλικές απολαύεις και αφού τις πραγματοποιεί πάει για άλλα και για άλλα. Αδίστακτος καταναλωτής των πάντων. Νάσου μια όψη, μια από τις πολλές του τι εστί σύγχρονος κεφαλαιοκράτης …

 

Aneipwtos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: